Све категорије

Профил компаније

Почетна>O nama>Профил компаније

Зхејианг Футуре Мацхинери Цо., Лтд основана је 1993. године. Компанија је увек имала за циљ развој кинеске фармацеутске машине и превазилажење европског техничког нивоа фармацеутске машине, као и истраживање и развој нових фармацеутских машина. Држећи се концепта „хуманистички оријентисаног и враћања земљи“ континуирано смо нудили ефикаснију, интелигентнију, нижу потрошњу енергије и стабилније нове производе, које су похвалили сви нивои власти и освојили почасти и моћну подршку и признање купаца.

Компанија узима машину за блистер паковање и разне машине за гранулацију као две водеће серије производа. И посвећени пружању купцима читаве линије чврстих препарата и решења.

Са годишњим производним капацитетом од преко 10 милиона УСД, производи ове компаније продавани су у више од 30 провинција (општина) или аутономних округа у Кини и извезени у више од 30 земаља или региона укључујући Сједињене Државе, Канаду, Бразил, Аустралију , Русија, Малезија, Вијетнам, Тајван, Макао, Немачка, Бангладеш, Индија. Компанија има канцеларије и дистрибутере у Русији, Пакистану, Сједињеним Државама, Аустралији, Индији, Немачкој, Бангладешу и другим местима. Производе су пустили у продуктиван рад преко 2000 домаћих и међународних фармацеутских компанија, освојивши високо цењену оралну репутацију и изградивши атрактиван корпоративни имиџ и познату марку за ову компанију.

Компанија је прошла систем квалитета ИСО9001 и ЦЕ сертификат, све организујући производњу у складу са Законом о раду и строгом сигурношћу производње.

Наша компанија ће срдачно пожелети добродошлицу пријатељима из разних кругова и новим и старим купцима да нас посете пословно и са нама руку под руку креирају још светлу будућност.


Главни производи:
Гранулациона машина
Гранулатор мешача са високим смицањем
Машина за мешање
Машине за блистер паковање
Аутоматска машина за блистер паковање велике брзине
Машина за блистер паковање велике брзине