Све категорије

гранулатор

Почетна>Proizvodi>гранулатор

1
Фабричка цена 2021 ГЛКС-15 Аутоматски ваљкасти компактор Гранулатор ГМП стандардна машина за суву гранулацију јединствени пнеуматски систем за просијавање вибрација

Фабричка цена 2021 ГЛКС-15 Аутоматски ваљкасти компактор Гранулатор ГМП стандардна машина за суву гранулацију јединствени пнеуматски систем за просијавање вибрација


Opis

Употреба

Универзални потпуно аутоматски гранулатор ГЛКС-15 је најнапреднији домаћи гранулатор на свету, који је дизајниран и развијен на основу ГМП концепата и карактеристика кинеских патентираних лекова и биохемијских лекова. Широко се примењује за гранулацију у индустријама као што су фармација, храна и хемијско инжењерство, што је посебно применљиво за гранулацију материјала подложних распадању и неефикасних или агломерираних у контакту са влажном и топлотом. Зрна које је произвела се директно користе за пакете гранула, таблете и пуњене капсуле.

одлика

1. Аутоматско довођење протока ваздуха под негативним притиском омогућава транспорт праха унутар затвореног цевовода који зауставља летење прашине.

2. Реверзна ротација константног обртног момента Немачки серво мотор са двоструким завртњем постиже високо ефикасно и прецизно увлачење које обезбеђује квалитет листова.

3. Високопрецизни пнеуматски контролисани ексцентрични ваљак прилагођава димензију дебљине лима чиме се обезбеђује паралелност рада два притисна точка и омогућава равномерну дебљину и тврдоћу лима.

4. Ефекат В-типа закривљених површинских зрна – режим распоређивања је одличан, а фини прах је мањи.

5. Фини прах уређаја за вибрацијско сијање са протоком ваздуха се директно усисава вакуумом, а брзина готовог финог праха се контролише на 5% испод.

6. Укупан дизајн који се лако може уклонити, који траје само 20 минута, олакшава чишћење и чини чишћење лако прихватљивим

7. Пре него што се посао заврши, самоконфигурисана ваздушна пумпа са негативним притиском претходно чисти радну комору машине и усисава остатке лековитог праха унутар канте за материјале, бачве за пуњење, периферије пресовања, целог зрна и сијања.

8. Врхунска конфигурација ПЛЦ-а и 10" екрана осетљивог на додир прецизно контролише пуњење, притисак, момент силе, брзину, формулу, дебљину листа, количину довода праха и просејавања, итд, и покреће приказ података и такође може да отпрема сервер или испис од ИДС-а.

9. Режим спиралног храњења је синтетизовао предности вертикалног и равног храњења и у међувремену избегао недостатке вертикалног и равног храњења.

10. Јединствени пнеуматски систем за заштиту од вибрација може да координира вентил типа звезда како би одржао пражњење материјала и рециклирање танког праха. Може да контролише стопу танког праха готових производа испод 5%.

11. Окретни електрични орман је компактне конструкције. Кориснику је лако да га одржава.

12. Потпуно затворена кутија за прављење гранула може да координира радијалне ременице за притискање горе и доле и аксијални простор, тако да може да испуни све захтеве за пресовање различитих врста таблета праха. Састоји се од сита типа В, ременице за организовање гранула типа зупчаника, ременица за сита таласног типа. Дакле, грануле су добро организоване, са мањом количином танког праха.

13. Може аутоматски подићи улагач ради координације звездастог типа и завојне шипке како би наставио да допрема материјале на ременицу за пресовање како би се изједначила дебљина и тврдоћа таблета.3. Режим спиралног храњења је синтетизовао предности вертикалног и равног храњења и у међувремену избегао недостатке вертикалног и равног храњења.

14. Јединствени пнеуматски систем за заштиту од вибрација може да координира вентил типа звезда како би одржао пражњење материјала и рециклирање танког праха. Може да контролише стопу танког праха готових производа испод 5%.

15. Окретни електрични орман је компактне конструкције. Кориснику је лако да га одржава.

16. Потпуно затворена кутија за прављење гранула може да координира радијалне ременице за притискање горе и доле и аксијални простор, тако да може да испуни све захтеве за пресовање различитих врста таблета праха. Састоји се од сита типа В, ременице за организовање гранула типа зупчаника, ременица за сита таласног типа. Дакле, грануле су добро организоване, са мањом количином танког праха.

17. Може аутоматски подићи улагач како би координирао звездасти тип и шипку завртња да би наставио са храњењем материјала на ременицу за пресовање како би се изједначила дебљина и тврдоћа таблета.

апликација

2

Подаци о машини Паковање

Детаљи машине

3
4

6


specifikacije
модел        ГЛКС-15

Капацитет таблетирања        

кг / хКСНУМКС ~ КСНУМКС
Капацитет доделекг / хКСНУМКС ~ КСНУМКС
Брзина ротације причврсног ваљкарпмКСНУМКС ~ КСНУМКС
Брзина ротације причврсног ваљкарпмКСНУМКС ~ КСНУМКС
Брзина ротације исправљањарпмКСНУМКС ~ КСНУМКС
Спецификација зрнаΦ/ мм10~80 / 2~0.18
Стисните притисак ваљкаKN        730
Притисак ваздухаМпа        КСНУМКС ~ КСНУМКС
Потрошња ваздухам³ / мин/
Снага главне машинеKw8
Снага помоћне машинеKw0.75
Тежина главне машинеKg800
ГабаритД к Ш к В ммКСНУМКС к КСНУМКС к КСНУМКС


ЕНКУИРИ